Sales acquisitie

interessant voor alle organisaties

Nieuwe klanten werven is van levensbelang

Acquisitie is een vak

Nieuwe klanten werven is van levensbelang voor de continuïteit van een organisatie. Naast alle marketing, social media en netwerkinspanningen, blijft actieve acquisitie een effectieve manier om de pipeline en dus de offerte portefeuille te vullen.

Echter het plegen van ‘cold calls’ ofwel koude acquisitie wordt door de meeste salesmensen ervaren als een moeilijk en demotiverend proces.

Ondersteund door online of offline tools kan SalesSpot, organisaties dan continue van goede leads (bezoekafspraken) voorzien.

Acquisitie via SalesSpot is voor alle organisaties interessant! In de afgelopen jaren hebben wij al diverse organisaties en stichtingen, groot en klein, geholpen door goede verkoopafspraken te maken.

Samen met de goede sales van jullie organisatie zijn we een compleet salesteam. Voor de korte en/of langere tijd.

Telefonische acquisitie is een vak, óns vak! Bij SalesSpot hebben wij acquisitie specialisten in dienst met passie voor sales. Het zijn gemotiveerde acquisitie toppers met uitstekende communicatieve vaardigheden.

SalesSpot is

acquisitie specialisten

Telefonische acquisitie is een vak, óns vak! Bij SalesSpot hebben wij acquisitie specialisten in dienst met een passie voor sales. Het zijn gemotiveerde acquisitietoppers met uitstekende communicatieve vaardigheden.

Referenties

sales transformatie
leadsopvolging
interim sales
acquisitie
;