Ons team

Wie zijn wij?

Herman van Hunnik

Co-owner en strategie

Vanaf het moment dat Steef van den Berg en ik op de tennisbaan van tennisvereniging LTV Leusden, onze salesvaardigheden probeerden te combineren met tennis, hebben we SalesSpot als interim sales expert op de kaart gezet. Later hebben we dit als breder B2B sales bedrijf gedaan.

Met social selling en online leadgeneratie hebben we onszelf (als old skool salesmannen😆) vernieuwd en zijn we nu klaar voor de volgende stap: een volledig hybride salesafdeling.

Ik vind het leuk om een nieuwe salesaanpak neer te zetten, waarna je met een team aan de slag gaat om er samen resultaten mee te behalen. 

Met dat tennis denk ik dat ik nog een klein beetje kan groeien, maar met SalesSpot, de hybride sales expert, weet ik zeker dat we nog heel veel kunnen groeien🚀

Herman van Hunnik

SalesSpot is

Gericht op de juiste match

Wij vinden het niet alleen belangrijk dat de interim sales professional resultaat boekt. Voor ons is het verzorgen van de juiste match net zo belangrijk:

• wat heeft de organisatie nodig?
• wie past het beste waar?
• met welke kwaliteiten en competenties is de organisatie het meest verzekerd van resultaat?

Onze interim sales professionals voelen zich (mede) verantwoordelijk van het proces tot het resultaat bereikt is. Ze overtreffen daarbij graag de verwachtingen.

Referenties

Interim sales

Sales ondersteuning

Social selling

Werving en selectie