SalesSpot

Groei verder met onze +1 methode

De kracht van de +1 methode bij SalesSpot

Bij SalesSpot omarmen we de kracht van de “+1 methode” als een essentieel principe voor het optimaliseren van de salesactiviteiten. Deze eenvoudige doch effectieve strategie draait om het dagelijks zetten van één extra stap in jouw salesinspanningen en activiteiten. Of het nu gaat om acquisitiegesprekken, follow-ups of offertes maken, het doel is om elke dag één extra actie te ondernemen.

Neem bijvoorbeeld het scenario van het dagelijks doen van één extra “acquisitie telefoontje”. Op het eerste gezicht lijkt één extra gesprek per dag misschien niet veel, maar laten we eens kijken naar het potentieel op jaarbasis:

  1. Begin met één acquisitiegesprek per dag
  2. Na een week zullen dat 5 extra gesprekken zijn.
  3. Op maandbasis praten we over 20 extra gesprekken.
  4. Op jaarbasis voeren we dan minimaal 200 extra acquisitiegesprek toe!

Het effect van deze consistente toename is opmerkelijk. Het betekent niet alleen een aanzienlijke uitbreiding van je netwerk en potentiële klanten, maar het vergroot ook de kans op het binnenhalen van nieuwe business. 

De “+1 methode” is een krachtig instrument dat de focus legt op dagelijkse verbetering, resulterend in aanzienlijke groei op de lange termijn. Door elke dag één extra stap te zetten, creëren we niet alleen daadkracht, maar leggen we ook de basis voor duurzaam succes in onze salesinspanningen onze opdrachtgevers.

SalesSpot is

Gericht op de juiste match

Wij vinden het niet alleen belangrijk dat de interim sales professional resultaat boekt. Voor ons is het verzorgen van de juiste match net zo belangrijk:

• wat heeft de organisatie nodig?
• wie past het beste waar?
• met welke kwaliteiten en competenties is de organisatie het meest verzekerd van resultaat?

Onze interim sales professionals voelen zich (mede) verantwoordelijk van het proces tot het resultaat bereikt is. Ze overtreffen daarbij graag de verwachtingen.

Referenties

SPOT - methode©

Situatie

Propositie

Optimalisatie

Transitie