Interim sales

De perfecte professional voor jouw organisatie

De juiste professional voor jullie organisatie!

Het kan voorkomen dat er binnen de organisatie een situatie voordoet of dat er veranderingen plaatsvinden. In deze gevallen kan het raadzaam zijn om een interim professional in te zetten en gebruik te maken van interim sales. Komt een manager te vervallen of kan je organisatie wel een boost gebruiken? Vaak is het dan zonde om een hele nieuwe werknemer aan te nemen, als je ook kan kiezen voor een interim professional!

Nieuwe inzichten nodig? Deze vind je vaak minder snel bij je eigen personeel. Een interim professional kijkt naar je organisatie met een frisse blik en brengt heldere verbeterpunten met zich mee. Samen met jouw organisatie gaat hij of zij aan de slag om ook daadwerkelijk de veranderingen door te laten voeren.

Wij hebben al jaren een eigen netwerk aan sales professionals, die stuk voor stuk goed zijn opgeleid en ervaring hebben opgedaan bij verschillende commerciële organisaties. Natuurlijk is het belangrijk dat de interim professional resultaat boekt, maar wij vinden het net zo belangrijk dat het een juiste match is. 

Vraagstukken die wij meenemen bestaan onder andere uit: wat kan jouw organisatie gebruiken en welke kwaliteiten zijn hiervoor nodig? Met deze informatie gaan wij voor jou op zoek naar de juiste professional die jouw onderneming naar een hoger niveau kan tillen en samen mooie resultaten kan behalen!

Bij SalesSpot verdelen wij sales ondersteuning en support in de volgende categorieën:

Afbeelding accountmanagement

Accountmanagement

Is je huidige account manager uitgevallen, tijdelijk niet beschikbaar of heb je eigenlijk te weinig accountmanagers tot je beschikking? Dit is een vervelende situatie die je natuurlijk zo snel en zo goed mogelijk opgelost wilt hebben, maar dit is niet altijd even makkelijk.

Afbeelding Salesmanagement

Salesmanagement

Salesmanagers zijn belangrijk in een organisatie. Zij zorgen ervoor dat het sales team goed functioneert en stuurt deze dan ook aan. Er kan zich een situatie voordoen dat de salesmanager ineens wegvalt. Dit is vervelend want hoe vul je deze open plek goed in? Soms beschik je over een accountmanager die deze rol op zich kan nemen, maar wat als dit niet het geval is?

 

Afbeelding reorganisatie

Reorganisatie

Is er onverwacht een werknemer weggevallen in je bedrijf of organisatie en zie je deze plek graag zo snel mogelijk weer opgevuld? Of wil je juist een nieuw product introduceren of een nieuwe markt betreden, maar je hebt hier geen capaciteit voor? Dan is een interim professional wel wat voor jou!

 

SalesSpot is

Gericht op de juiste match

Wij vinden het niet alleen belangrijk dat de interim sales professional resultaat boekt. Voor ons is het verzorgen van de juiste match net zo belangrijk:

• wat heeft de organisatie nodig?
• wie past het beste waar?
• met welke kwaliteiten en competenties is de organisatie het meest verzekerd van resultaat?

Onze interim sales professionals voelen zich (mede) verantwoordelijk van het proces tot het resultaat bereikt is. Ze overtreffen daarbij graag de verwachtingen.    

Referenties

Interim sales

Sales ondersteuning

Social selling

Werving en selectie