Interim sales

De perfecte professional voor jouw organisatie?

De juiste professional voor jullie organisatie

Op zoek naar een interim sales professional? Wij hebben al jaren een eigen netwerk aan sales professionals, die stuk voor stuk goed zijn opgeleid en ervaring hebben opgedaan bij verschillende commerciële organisaties. Het is natuurlijk belangrijk dat de interim professional resultaat boekt, maar wij vinden het net zo belangrijk dat het een juiste match is. Wij gaan op zoek naar de juiste klik tussen de professional en de organisatie. Daarnaast zorgen wij ervoor dat de interim sales professional over het juiste specialisme beschikt om zou samen de gewenste resultaten te gaan behalen. 

Heeft er binnen jouw organisatie een situatie voorgedaan of hebben er veranderingen plaats gevonden? Wellicht is een interim sales professional dan wel de perfecte keuze voor jou. Komt een manager te vervallen of kan je organisatie wel een boost gebruiken? Vaak is het dan zonde om een hele nieuwe werknemer aan te nemen, als je ook kan kiezen voor een interimmer! 

Nieuwe inzichten nodig? Deze vind je vaak minder snel bij je eigen personeel. Een interim professional kijkt naar je organisatie met een frisse blik en brengt heldere verbeterpunten met zich mee. Samen met jouw organisatie gaat hij of zij aan de slag om ook daadwerkelijk de veranderingen door te laten voeren.

Dus wil jij starten met groeien en het behalen van (nog) meer resultaat? Laat dan een frisse wind door je organisatie waaien en ervaar het gemak van een interim sales professional! Meer weten? Bekijk dan onze speciale interim sales website!

Wij verdelen interim sales in drie verschillende categorieën om zo de kwaliteit te waarborgen:

 

Afbeelding accountmanagement

Accountmanagement

Is je huidige account manager uitgevallen, tijdelijk niet beschikbaar of heb je eigenlijk te weinig accountmanagers tot je beschikking? Dit is een vervelende situatie die je natuurlijk zo snel en zo goed mogelijk opgelost wilt hebben, maar dit is niet altijd even makkelijk.

Afbeelding Salesmanagement

Salesmanagement

Salesmanagers zijn belangrijk in een organisatie. Zij zorgen ervoor dat het sales team goed functioneert en stuurt deze dan ook aan. Er kan zich een situatie voordoen dat de salesmanager ineens wegvalt. Dit is vervelend want hoe vul je deze open plek goed in? Soms beschik je over een accountmanager die deze rol op zich kan nemen, maar wat als dit niet het geval is?

 

Afbeelding reorganisatie

Reorganisatie

Is er onverwacht een werknemer weggevallen in je bedrijf of organisatie en zie je deze plek graag zo snel mogelijk weer opgevuld? Of wil je juist een nieuw product introduceren of een nieuwe markt betreden, maar je hebt hier geen capaciteit voor? Dan is een interim professional wel wat voor jou!

 

SalesSpot gericht op het juiste resultaat

SalesSpot is

Gericht op de juiste match

Wij vinden het niet alleen belangrijk dat de interim sales professional resultaat boekt. Voor ons is het verzorgen van de juiste match net zo belangrijk:

• wat heeft de organisatie nodig?
• wie past het beste waar?
• met welke kwaliteiten en competenties is de organisatie het meest verzekerd van resultaat?

Onze interim sales professionals voelen zich (mede) verantwoordelijk van het proces tot het resultaat bereikt is. Ze overtreffen daarbij graag de verwachtingen.    

Referenties

SPOT - methode©

Situatie

Propositie

Optimalisatie

Transitie