SalesSpot

Markten veroveren en
strategieën ontwikkelen

Voor wie?

  • Wil jij meer uit je bedrijf en je verkoopteam halen?
  • Heb je advies nodig voor het verbeteren van je salesteam?
  • Hulp nodig bij het opzetten en uitvoeren van een salescampagne?
  • Assistentie nodig bij het opvolgen van zelf gegenereerde leads?
  • Ondersteuning nodig bij koude telefonische acquisitie?
  • Tijdelijk een interimmer nodig binnen je salesteam?

SalesSpot gaat voor jouw organisatie graag aan de slag! Hieronder een aantal voorbeelden voor wie wij werken:

Start ups & Scale ups

Start up sales
Je hebt een goed idee en wilt de markt veroveren. Hoe pak je dat aan? Wij kunnen samen met jou een commerciële strategie ontwikkelen en een plan van aanpak opstellen. SalesSpot helpt jou met het bepalen van de richting en het bepalen van je koers. De uitvoering van de verkoopactiviteiten doe jij zelf. Periodiek zullen we overleg plegen om de voortgang te bespreken en waar nodig je bij te sturen. Overigens ook om te kijken of we nog steeds op koers liggen om de markt te veroveren!

Scale up sales
Ondernemers met een goed idee die een markt willen opschudden of veroveren, starten een bedrijf. De eerste klanten win jij als ondernemer zelf. Het is jouw idee, jouw bedrijf. Dan komt de fase dat je een aantoonbaar goed concept hebt en wil je meer bedrijven helpen. Dat is het moment dat je een ervaren sales professional inhuurt dit kan vanaf een dagdeel per week! De sales professional helpt jou een verkoopstrategie neer te zetten en voert deze met of voor je uit.

Franchisegevers

Voor veel franchisegevers is de merknaam en de formule erg belangrijk. Hiervoor wordt vaak veel geïnvesteerd in naamsbekendheid en online vindbaarheid. Een goed converterende website in combinatie met online marketing campagnes en goede vindbaarheid in Google kosten veel tijd en geld.

Helaas zien wij niet altijd dat online gegenereerde leads goed en tijdig opgevolgd worden. We zien zelfs wel eens dat leads helemaal niet worden opgevolgd!

Met onze specifieke leads opvolging voor franchisers, garanderen wij dat jouw leads binnen één uur worden opgevolgd. Hierdoor hebben wij de conversie van een franchise keten verhoogd van 36% naar 76%!

Online marketing bureaus

Verras de klant, voordat deze jou verrast!

Een goede klant besteedt iedere maand duizenden euro’s aan branding, online vindbaarheid en leadgeneratie. Hoe frustrerend is het dan voor jou als online marketeer als jouw klant de leads onvoldoende opvolgt?

Hier bieden wij met SalesSpot leadsopvolging een uitkomst. Biedt jouw klanten proactief de mogelijkheid aan om zijn leads te laten opvolgen en wij zorgen voor een hogere conversie voor jouw klant en een hogere klanttevredenheid voor jouw bureau.

Naast het verzorgen van de leadsopvolging, kunnen wij jouw klanten ook adviseren hun salesproces beter in te richten. Wij kunnen de uitvoering van de verkoop (tijdelijk) overnemen of een extra salesboost verzorgen.

Business to business

Voor onze business to business klanten passen al onze SalesSpot diensten.

  • Met salestransformatie zorgen wij voor een aangescherpte propositie, een plan van aanpak en meer salesactiviteit.
  • Met interim sales zorgen wij voor de juiste verkoper of sales manager om jouw team uit te breiden.
  • Leadsgeneratie zorgt voor een gevulde agenda voor jouw verkoopteam en met onze acquisitie aanpak richten wij een salescampagne voor je in en voeren wij hem ook uit.

SalesSpot: een tijdelijke inzet met een langdurig resultaat.

SalesSpot is kiezen voor een tijdelijke inzet met een langdurig resultaat!

Wij zorgen voor meer klanten en meer omzet.