Interim sales

ervaren interim sales professional

DE JUISTE

Sales interimmer

De juiste sales interimmer voor jullie organisatie!

Het kan voorkomen dat er binnen de organisatie een situatie voordoet of dat er veranderingen plaatsvinden. In deze gevallen kan het raadzaam zijn om een interim professional in te zetten. Komt een manager te vervallen of kan je organisatie wel een boost gebruiken? Het is dan zonde om een hele nieuwe werknemer aan te nemen, als je ook kan kiezen voor een interimmer! 

Nieuwe inzichten nodig? Deze vind je vaak minder snel bij je eigen personeel. Een interim professional kijkt naar je organisatie met een frisse blik en brengt heldere verbeterpunten met zich mee. Samen met jouw organisatie gaat hij of zij aan de slag om ook daadwerkelijk de veranderingen door te laten voeren.

Wij hebben al jaren een eigen netwerk aan sales professionals, die stuk voor stuk goed zijn opgeleid en ervaring hebben opgedaan bij verschillende commerciële organisaties. Het is natuurlijk belangrijk dat de interim professional resultaat boekt, maar wij vinden het net zo belangrijk dat het een juiste match is. 

Vraagstukken die wij meenemen bestaan onder andere uit: wat kan jouw organisatie gebruiken en welke kwaliteiten zijn hiervoor nodig? Met deze informatie gaan wij voor jou op zoek naar de juiste professional die jouw onderneming naar een hoger niveau kan tillen en samen mooie resultaten kan behalen!

 

 

SalesSpot is

Gericht op de juiste match

Wij vinden het niet alleen belangrijk dat de interim sales professional resultaat boekt. Voor ons is het verzorgen van de juiste match net zo belangrijk:

• wat heeft de organisatie nodig?
• wie past het beste waar?
• met welke kwaliteiten en competenties is de organisatie het meest verzekerd van resultaat?

Onze interim sales professionals voelen zich (mede) verantwoordelijk van het proces tot het resultaat bereikt is. Ze overtreffen daarbij graag de verwachtingen.    

Referenties

sales transformatie
leadsopvolging
interim sales
acquisitie