Interim sales

ervaren interim sales professional

DE JUISTE

Sales interimmer

De juiste sales interimmer voor jullie organisatie!

Er zijn situaties of er hebben veranderingen plaats gevonden, waarin het raadzaam is om een interim Sales professional in te zetten.

Dit kan zijn bij een veranderproces of bij tijdelijke afwezigheid van een eigen salesmanager. Het kan natuurlijk ook het geval zijn dat de sales organisatie een boost nodig heeft om de budgetten alsnog te halen. Wil je een nieuw product in de markt zetten? Ook dan kan je de expertise en de objectiviteit van een interimmer goed gebruiken.

SalesSpot heeft al jaren een eigen netwerk met interim sales professionals. Wij zorgen ervoor dat onze interimmers goed zijn opgeleid. Daarnaast beschikken de interim salesprofessionals over ruime ervaring, die zij hebben opgedaan binnen verschillende commerciële organisaties. Ze gaan doelgericht de uitdagingen van de salesorganisatie aan.

Naast het feit dat de interim sales professional resultaat boekt, vindt SalesSpot het net zo belangrijk om voor de juiste match zorgen.

Wat heeft de organisatie nodig, wie past het beste en met welke kwaliteiten en competenties is de organisatie het meest verzekerd van resultaat?

Onze Interim sales professionals voelen zich (mede) verantwoordelijk van het proces tot het resultaat bereikt is. Ze overtreffen daarbij graag de verwachtingen. Om samen tot mooie resultaten te komen.

SalesSpot is

Gericht op de juiste match

Wij vinden het niet alleen belangrijk dat de interim sales professional resultaat boekt. Voor ons is het verzorgen van de juiste match net zo belangrijk:

• wat heeft de organisatie nodig?
• wie past het beste waar?
• met welke kwaliteiten en competenties is de organisatie het meest verzekerd van resultaat?

Onze interim sales professionals voelen zich (mede) verantwoordelijk van het proces tot het resultaat bereikt is. Ze overtreffen daarbij graag de verwachtingen.    

Referenties

sales transformatie
leadsopvolging
interim sales
acquisitie
;