Sales recruitment

De perfecte professional voor jouw organisatie?

De juiste professional voor jullie organisatie

Als sales bedrijf weten wij als geen ander hoe het is om goede mensen te vinden. Het vinden van de perfecte match is belangrijk, niet alleen voor jou maar ook voor de medewerker. Als de samenwerking aan beide kanten soepel verloopt worden de gestelde doelen ook makkelijker behaald. Om ervoor te zorgen dat jij de match vindt die perfect aansluit bij jou en je onderneming hebben wij de SalesSpot werving en selectie dienst in het leven geroepen. 

Als specialist in sales is SalesSpot de aangewezen partij om jouw nieuwe verkoper, accountmanager of salesmanager te vinden. Daarnaast weten wij wat er wordt gevraagd van de moderne sales professional en daarbij kunnen wij zowel de opdrachtgever als de kandidaat in ondersteunen. Wij stoppen niet bij het vinden van de juiste kandidaat of de juiste vacature. Zo kunnen wij blijven begeleiden bij het inwerktraject of coachen we de medewerkers op verschillende sales skills. 

 

Voor kandidaten

Ben jij op zoek naar een andere uitdaging of ben je toe aan de volgende stap in je carrière? Wij zijn er voor je. Wij luisteren naar je en vinden het belangrijk om erachter te komen wat jij echt belangrijk vindt. Zo kijken we niet alleen naar de competenties die je hebt, maar ook naar de dingen die je leuk vindt om te doen. Dit om ervoor te zorgen dat je aankomende werkplek een fijne werkplek is, waar je goed met je collega’s overweg kan. Benieuwd wat wij allemaal voor jou kunnen betekenen? Neem dan contact op of klik hier om een afspraak te maken. 

 

Voor ondernemers

Ben je op zoek naar een vaste medewerker? Maar heb je moeite met het vinden van de juiste kandidaten voor jouw commerciële functies? Wij kunnen je helpen. Met SalesSpot zorgen wij voor de juiste kandidaat om jouw vacature op te vullen. Dit doen we niet alleen op basis van harde criteria en eisen, maar wij vinden het ook belangrijk om te kijken naar de menselijke kant. Zo gaan we samen om tafel en luisteren we naar je, maar stellen ook vragen om alles helder in kaart te brengen. Alleen als we dat goed in beeld hebben kunnen we de juiste kandidaat vinden. Met al deze informatie gaan we op zoek naar de beste kandidaat voor jouw vraagstuk en onderneming. Benieuwd wat wij voor jouw onderneming kunnen betekenen en interesse in het werving en selectie proces? Neem dan contact op of klik hier om een afspraak te maken. 

Het kan voor een kleinere organisatie lastig zijn om een nieuwe sales medewerker goed te begeleiden, hier kan simpelweg geen tijd of kennis voor zijn. Echter is het wel belangrijk dat de nieuwe werknemer sturing en feedback krijgt om zo succesvol mogelijk te zijn. Als men niet precies weet wat er verwacht wordt is het lastig om succes te boeken. Om werk voor jou uit handen te nemen, bieden wij jou de mogelijkheid aan om de begeleiding en uitvoering hiervan door ons te laten overnemen. Op deze manier houd jij tijd over voor andere dingen en wordt je nieuwe medewerker zo goed mogelijk begeleidt.

 

SalesSpot is

Gericht op de juiste match

Wij vinden het niet alleen belangrijk dat de interim sales professional resultaat boekt. Voor ons is het verzorgen van de juiste match net zo belangrijk:

• wat heeft de organisatie nodig?
• wie past het beste waar?
• met welke kwaliteiten en competenties is de organisatie het meest verzekerd van resultaat?

Onze interim sales professionals voelen zich (mede) verantwoordelijk van het proces tot het resultaat bereikt is. Ze overtreffen daarbij graag de verwachtingen.

Referenties

SPOT - methode©

Situatie

Propositie

Optimalisatie

Transitie