Interim sales

Accountmanagement

De juiste accountmanager voor jouw onderneming

 

Is je huidige accountmanager uitgevallen, tijdelijk niet beschikbaar of heb je eigenlijk te weinig accountmanagers tot je beschikking? Dit is een vervelende situatie die je natuurlijk zo snel en zo goed mogelijk opgelost wilt hebben, maar dit is niet altijd even makkelijk. 

Het vinden van de juiste vervanger kost tijd en die tijd is kostbaar. Want zolang jij geen geschikte accountmanager vindt blijft er werk liggen, wat wel gedaan moet worden. Gelukkig hebben wij de ideale oplossing voor je! 

Wij beschikken over een groot netwerk van interim accountmanager professionals. Met het resultaat dat we altijd de juiste persoon voor jouw bedrijf en product hebben. Om ervoor te zorgen dat we een goede match maken luisteren we niet alleen aandachtig naar jou, maar ook naar de eventuele accountmanager. Daarnaast proberen wij altijd twee kandidaten aan jullie voor te stellen, zodat jullie altijd kunnen kiezen.

Ga voor hybride sales

Je kan ook voor een combinatie tussen interim en vast kiezen. Vanaf het moment dat jij een nieuwe accountmanager gaat zoeken tot het moment dat deze succesvol zijn werk doet, is er heel wat tijd verstreken. Zonde om het werk te laten wachten toch? Wij raden aan om deze periode op te vullen met een interim professional. De interimmer heeft veel ervaring en hoeft vaak niet eerst het hele team te leren kennen. Hij gaat aan de slag en doet alvast voorbereidend werk voor als de nieuwe werknemer arriveert. Je nieuwe accountmanager kan gelijk aan de slag en verspilt zo geen kostbare tijd.

Accountmanagement en sales coaching voor een nog beter resultaat

Wil je dat je nieuwe werknemer ook gelijk wordt begeleid, omdat je daar zelf geen tijd voor hebt? Geen probleem ook dat kunnen we voor je doen! Door onze jarenlange ervaring in het salesvak hebben we veel kennis en expertise opgedaan. De ervaring zorgt ervoor dat je nieuwe accountmanager snel alle kneepjes van het vak kent en leert te werken met jullie systemen. 

Met behulp van een SalesSpot interim professional zorgen wij ervoor dat jouw open plek snel en goed wordt opgevuld. Zo kun jij je bezighouden met taken die echt belangrijk voor je zijn.

  • Wil jij minder tijd kwijt zijn aan het zoeken van de juiste vervanger?
  • Je doelen blijven behalen, ook al heb je minder accountmanagers tot je beschikking?

Neem dan contact op en plan een gratis sparsessie in.

SalesSpot is

Gericht op de juiste match

Wij vinden het niet alleen belangrijk dat de interim sales professional resultaat boekt. Voor ons is het verzorgen van de juiste match net zo belangrijk:

• wat heeft de organisatie nodig?
• wie past het beste waar?
• met welke kwaliteiten en competenties is de organisatie het meest verzekerd van resultaat?

Onze interim sales professionals voelen zich (mede) verantwoordelijk van het proces tot het resultaat bereikt is. Ze overtreffen daarbij graag de verwachtingen.    

Referenties

SPOT - methode©

Situatie

Propositie

Optimalisatie

Transitie