Ons team

Wie zijn wij?

Arjen van Ark

Interim Sales Consultant

Sinds midden 2021 mag ik de klanten van SalesSpot helpen om hun sales naar een hoger niveau te tillen. Van het uitbreiden van hun netwerk tot leads opvolging en het opzetten van campagnes. Wat super mooi is om te zien, is dat de Social Selling strategie van SalesSpot hier zo mooi op aanslaat. Sales draait namelijk niet alleen maar om het verkopen van je dienst of product. Het gaat veel meer om het verbinden, het kweken van vertrouwen en het bouwen aan een lange termijn relatie. 

Naast mijn passie voor Sales ben ik ook met enige regelmaat op het voetbalveld te vinden. Dit als keeperstrainer, maar ook zeker als supporter. Ik vind het daarom ook heel leuk om samen met SalesSpot langs de lijn van Sparta Nijkerk te staan, waar wij sponsor van zijn!

Arjen van Ark
SalesSpot gericht op het juiste resultaat

SalesSpot is

Gericht op de juiste match

Wij vinden het niet alleen belangrijk dat de interim sales professional resultaat boekt. Voor ons is het verzorgen van de juiste match net zo belangrijk:

• wat heeft de organisatie nodig?
• wie past het beste waar?
• met welke kwaliteiten en competenties is de organisatie het meest verzekerd van resultaat?

Onze interim sales professionals voelen zich (mede) verantwoordelijk van het proces tot het resultaat bereikt is. Ze overtreffen daarbij graag de verwachtingen.

Referenties

SPOT - methode©

Situatie

Propositie

Optimalisatie

Transitie