Ons team

Wie zijn wij?

Caroline van Ewijk

Leadopvolging Consultant

Sinds 2019 maak ik deel uit van het gezellige team van SalesSpot. Ik was helemaal niet op zoek naar een nieuwe uitdaging, maar deze is spontaan mijn pad op gekomen. Ik werk namelijk naast SalesSpot ook bij een kledingwinkel in Leusden en ik ben fotograaf.

Steef en Herman kwamen bij mij in de studio om foto’s te laten maken voor SalesSpot. Tijdens een bakje koffie na afloop van de shoot vroegen ze mij of ik hun kon ondersteunen met de leads opvolging. Ik besloot er toen voor te gaan, ook om te kijken of het mij zou bevallen. 

Als ik achter mijn laptop aan het werk ben en er komt een lead binnen, dan kan ik altijd snel reageren. Ik bel deze zo snel mogelijk om een afspraak in te plannen voor de klant. 

Ik had niet gedacht dat ik het zo leuk zou vinden en ik hoop nog lang voor SalesSpot te kunnen werken!

Caroline van Ewijk

SalesSpot is

Gericht op de juiste match

Wij vinden het niet alleen belangrijk dat de interim sales professional resultaat boekt. Voor ons is het verzorgen van de juiste match net zo belangrijk:

• wat heeft de organisatie nodig?
• wie past het beste waar?
• met welke kwaliteiten en competenties is de organisatie het meest verzekerd van resultaat?

Onze interim sales professionals voelen zich (mede) verantwoordelijk van het proces tot het resultaat bereikt is. Ze overtreffen daarbij graag de verwachtingen.

Referenties

SPOT - methode©

Situatie

Propositie

Optimalisatie

Transitie