lead opvolging

snelle opvolging van leads

Succes vereist

Aandacht voor leads

Het binnenhalen van leads is natuurlijk geweldig, maar het werk is dan nog niet helemaal klaar. De opvolging is minstens zo belangrijk. Wij hebben in ons eigen netwerk gemerkt dat het opvolgen van nieuwe en potentiële leads iets is waar veel ondernemers nauwelijks tijd voor hebben. Dit is natuurlijk hartstikke zonde. Als je deze leads niet opvolgt, laat je de een na de andere omzetkans liggen. 

Om ervoor te zorgen dat je geen lead meer mist, helpen wij je verder. Wij regelen hoogwaardige afspraken met interessante leads. Deze unieke dienst biedt dé aanvulling op de hedendaagse online leadgeneratie. Van geïnteresseerde online leads voor je winkel tot een aanvraag op de website voor jouw dienst of product, wij doen het allemaal!

 

 

 

Binnen uiterlijk twee uur na binnenkomst van de lead, nemen wij telefonisch contact op om de behoeftes te bespreken. Op deze manier ontlasten wij de sales en hoef jij als ondernemer alleen nog maar met de lead om tafel voor een kop koffie. 

Wij bieden meerdere mogelijkheden waarin we snel en zonder vaste kosten contact  opnemen, om zo interessante leads bij jouw bedrijf aan tafel te krijgen. 

Samen bepalen we…

  • De propositie; wat straalt je merk uit?
  • Doelstellingen; wat wil je bereiken met de leadopvolgingen?
  • De doelgroep; wie is jouw ideale klant en wie is je huidige klant?
  • De kanalen; op welke manier wil jij dat wij de leads bereiken?
  • Tot slot bepalen we hoe we er samen voor kunnen zorgen dat jouw leadgeneratie soepel en concreet verloopt.

 

SalesSpot is

Ervaring en succes

Voor een grote franchise keten hebben wij de conversie verhoogd van 36% naar 76% door de leads binnen één uur terug te bellen! Door onze service geen leads = geen kosten, kan het voor jou als klant alleen maar wat opleveren!

Referenties

sales transformatie
leadsopvolging
interim sales
acquisitie