Ons team

Wie zijn wij?

Marnix van de Weerdhof

Salestrainer en Consultant

Sinds 2021 ondersteun ik SalesSpot in het trainen van onder andere soft-skills in de verkoop. Hierbij gaan we terug naar de basis van verkopen: oprechte interesse hebben in je klant!

Maar er is meer… Ik spring ook bij als implementatie consultant. Ik help hierbij bedrijven met het verbeteren van hun processen, het implementeren van nieuwe software en nieuwe werkwijzen. Gedurende deze hele verandering neem ik de rol in van coach, om iedereen zo goed mogelijk te ondersteunen.

Ik ben wel heel blij dat we nu, na de Corona Crisis, de meeste klanten weer mogen bezoeken, want “auto” is toch wel een hobby van mij. Voor de lange, zakelijke afstanden in een prettige reisauto maar in de vrije tijd in mijn youngtimer Audi’s.  

Marnix van de Weerdhof

SalesSpot is

Gericht op de juiste match

Wij vinden het niet alleen belangrijk dat de interim sales professional resultaat boekt. Voor ons is het verzorgen van de juiste match net zo belangrijk:

• wat heeft de organisatie nodig?
• wie past het beste waar?
• met welke kwaliteiten en competenties is de organisatie het meest verzekerd van resultaat?

Onze interim sales professionals voelen zich (mede) verantwoordelijk van het proces tot het resultaat bereikt is. Ze overtreffen daarbij graag de verwachtingen.

Referenties

SPOT - methode©

Situatie

Propositie

Optimalisatie

Transitie