Ons team

Wie zijn wij?

Mary van der Kuip

Werving en selectie

Ik werk nu al een tijdje samen met SalesSpot en sinds het begin ben ik verantwoordelijk geweest voor de werving en selectie. Ik ben gespecialiseerd in commerciële functies op midcareer en senior level. Mijn focus ligt bij startup, scaleup en MKB bedrijven in alle sectoren binnen de randstad. 

Mijn kracht en het onderscheidende vermogen is de persoonlijke aandacht voor de perfecte match. Ik vind het belangrijk dat er een match wordt gemaakt op persoonlijk niveau. Mensen werken namelijk met mensen. Door het goed te luisteren naar de werkgever en naar de kandidaat, kan ik de juiste verbindingen maken. Creatief en out of the box, mogelijkheden en kansen zien waar jij als werkzoekende of als werkgever nog niet aan gedacht had. Zo wil ik blijven verrassen!

Ik heb ruime ervaring binnen het vakgebied sales. Zo weet ik welke vaardigheden en welke persoonlijkheden er nodig zijn voor welke rol. Dit zorgt ervoor dat ik weet hoe en waar ik de juiste werknemers en de juiste werkgevers kan vinden en hoe ik die in contact kan brengen. Ik vind het heerlijk om met verschillende mensen in gesprek te gaan en al helemaal als dit toch een langdurige en goede samenwerking kan leiden!

Mary van der Kuip

SalesSpot is

Gericht op de juiste match

Wij vinden het niet alleen belangrijk dat de interim sales professional resultaat boekt. Voor ons is het verzorgen van de juiste match net zo belangrijk:

• wat heeft de organisatie nodig?
• wie past het beste waar?
• met welke kwaliteiten en competenties is de organisatie het meest verzekerd van resultaat?

Onze interim sales professionals voelen zich (mede) verantwoordelijk van het proces tot het resultaat bereikt is. Ze overtreffen daarbij graag de verwachtingen.

Referenties

SPOT - methode©

Situatie

Propositie

Optimalisatie

Transitie