Interim sales

Reorganisatie

Reorganisatie

Is er onverwacht een werknemer weggevallen in je bedrijf of organisatie en zie je deze plek graag zo snel mogelijk weer opgevuld? Wil je juist een nieuw product introduceren of een nieuwe markt betreden, maar je hebt hier geen capaciteit voor? Of krijg je een reorganisatie en kan je hier wel wat hulp bij gebruiken? Dan is een interim professional wel wat voor jou! De interim professional kan de openstaande plek gemakkelijk voor onbeperkte tijd opvullen. Dit geeft jou de tijd en ruimte om een geschikte vervanger te vinden. Het voordeel van een interim professional is dat zij beschikken over ruime ervaring in verschillende branches. Dit scheelt een uitgebreide inwerkperiode.

 

Nieuwe markt of een nieuw product?

Daarnaast kan je een interim professional ook goed gebruiken als je een nieuwe markt wil betreden of een nieuw product wil introduceren. Hij of zij kan zich focussen op deze werkzaamheden en je huidige medewerkers kunnen zich nog bezighouden met de huidige markt en het huidige product. Deze verdienen natuurlijk ook nog alle aandacht!

 

Krijg je te maken met een reorganisatie?

Het kan ook het geval zijn dat je bedrijf binnenkort wordt overgenomen. Je moet wat mensen laten gaan, omdat je anders straks te maken krijgt met overeenkomende functies en een reorganisatie. Maar wat ga je dan in de tussentijd doen? Je hebt vast al een idee. Een interimmer natuurlijk! Deze is gewend om een korte tijd bij een bedrijf te zijn. Zo kan hij of zij voor onbepaalde periode de taken op zich nemen. Is de plek weer gevuld door een vaste medewerker? Dan kan je de interimmer weer laten gaan. 

 

Salestransformatie

Loopt je organisatie vast in bestaande werkwijze en structuren en wil je wat anders doen maar het lukt niet? Een objectieve mening kan dan van onschatbare waarde zijn. Om dit goed aan te pakken kan je aan de slag gaan met een interim sales professional. Zij kunnen met alle kennis en ervaring die ze al hebben een goed plan voor jou maken. Ze maken een blauwdruk van de organisatie en het nieuwe plan. Daarnaast zullen ze dit voor jou ook gelijk uitvoeren. Staat het eenmaal? Dan kun je het verder invullen met je vaste medewerkers. 

In ons grote netwerk zit altijd een professional die past bij jouw situatie en organisatie. Om een geschikte match te vinden zullen wij naar jullie wensen luisteren. Daarnaast luisteren we ook op persoonlijk niveau naar verschillende kandidaten. Als we geschikte kandidaten hebben gevonden, stellen wij deze aan jullie voor. Wij proberen er altijd meerdere voor te stellen, zodat jij ook nog kan kiezen!

Met behulp van een SalesSpot interim professional zorgen wij ervoor dat jouw open plek snel en goed wordt opgevuld en dat de reorganisatie zo soepel mogelijk verloopt. Zo kun jij je bezighouden met taken die echt belangrijk voor je zijn.

 

  • Nieuwe markt betreden of heb je een nieuw product?
  • Tijdelijke ondersteuning nodig?
  • Loop jij vast in je huidige structuren?

 

Maak snel een gratis afspraak en wij helpen je met je vraagstuk!

 

SalesSpot is

Gericht op de juiste match

Wij vinden het niet alleen belangrijk dat de interim sales professional resultaat boekt. Voor ons is het verzorgen van de juiste match net zo belangrijk:

• wat heeft de organisatie nodig?
• wie past het beste waar?
• met welke kwaliteiten en competenties is de organisatie het meest verzekerd van resultaat?

Onze interim sales professionals voelen zich (mede) verantwoordelijk van het proces tot het resultaat bereikt is. Ze overtreffen daarbij graag de verwachtingen.    

Referenties

SPOT - methode©

Situatie

Propositie

Optimalisatie

Transitie