Sales support en ondersteuning

Sales coaching

Behaal samen het gewenste resultaat

Werk je hard aan je sales doelen maar behaal je maar niet het gewenste resultaat? Of loop je vast en weet je even niet meer hoe je verder moet? Dan kan natuurlijk gebeuren en is heel normaal. Maar wij snappen dat dit een erg vervelende situatie is. Daarom hebben wij de SalesSpot sales coaching in het leven geroepen.

Met behulp van de SalesSpot sales coaching helpen wij jou met je sales gerelateerde vraagstukken. Wij zullen een bepaalde periode en met een bepaalde frequentie jouw organisatie helpen. Zo kunnen wij bijvoorbeeld 1x per twee weken langskomen om jullie een spiegel voor te houden en zullen wij met een objectieve blik naar de organisatie kijken. Maar we kunnen ook elke maand een keer bijeenkomen voor een sparsessie. Het ligt er maar net aan wat de organisatie en het vraagstuk nodig heeft. Wij gooien een sales sausje over je huidige doelen en werkzaamheden of maken ze commerciëler. Heb je al een goed idee, maar komt het niet echt van de grond? Samen maken wij dit efficiënter en zetten het idee scherper neer, waardoor de gewenste resultaten wel worden behaald. 

 

Waarom kiezen voor sales coaching?

Een voorbeeld van een onderneming die wij hebben mogen helpen met onze SalesSpot sales coaching is het Bergpaviljoen. Tijdens de eerste lockdown in 2021 wilde het Bergpaviljoen een thuis uit eten businessmodel ontwikkelen, die naast hun huidige restaurant businessmodel kwam te staan. 1x in de week zaten wij bij het Bergpaviljoen om dit businessmodel wat salesachteriger neer te zetten. Nu het businessmodel staat en er mee gewerkt wordt zijn wij nog maar 1x per maand bij het Bergpaviljoen om nieuwe ideeën te delen. Het Bergpaviljoen komt zelf met nieuwe ideeën en wij maken het vervolgens scherper. Daarnaast proberen wij ook na te denken over een additioneel extra businessmodel. Denk bijvoorbeeld aan een coupon dat je in de zomer oesters kunt komen eten in het kerst diner pakket. 

Met de SalesSpot sales coaching werken wij samen om jouw sales doelen te behalen en jouw sales gerelateerde vraagstukken op te lossen.

  • Loop jij vast met je huidige vraagstukken?
  • Wil je meer uit je bestaande sales halen?

Plan dan snel een gratis sparsessie in en start met winnen.

 

SalesSpot is

Gericht op de juiste match

Wij vinden het niet alleen belangrijk dat de interim sales professional resultaat boekt. Voor ons is het verzorgen van de juiste match net zo belangrijk:

• wat heeft de organisatie nodig?
• wie past het beste waar?
• met welke kwaliteiten en competenties is de organisatie het meest verzekerd van resultaat?

Onze interim sales professionals voelen zich (mede) verantwoordelijk van het proces tot het resultaat bereikt is. Ze overtreffen daarbij graag de verwachtingen.

Referenties

SPOT - methode©

Situatie

Propositie

Optimalisatie

Transitie