Interim sales

Salesmanagement

De juiste salesmanager

Een salesmanager is belangrijk in een organisatie. Zij zorgen ervoor dat het sales team goed functioneert en stuurt deze dan ook aan. Er kan zich een situatie voordoen dat de salesmanager ineens wegvalt. Dit is vervelend want hoe vul je deze open plek goed in? Soms beschik je over een accountmanager die deze rol op zich kan nemen, maar wat als dit niet het geval is? 

 

Maak gebruik van interim salesmanagers

Het vinden van een geschikte vervanger is een tijdrovend en intensief proces. De nieuwe salesmanager moet affiniteit hebben met je bedrijf en product en het moet natuurlijk ook klikken met de huidige accountmanagers. Wij kunnen jullie helpen met het vinden van een geschikte vervanger, zodat jij je tijd kan besteden aan andere werkzaamheden.

Binnen ons bedrijf hebben wij een groot netwerk aan interim professionals. Allemaal beschikken ze over veel ervaring en expertise. Door dit grote aanbod zit er altijd een geschikte salesmanager voor jullie bij. Voordat wij deze match maken, luisteren we aandachtig naar jullie om te achterhalen wat jullie zoeken. Dit doen wij vervolgens ook met de interim professional. Op deze manier kunnen wij ook een match maken op persoonlijk niveau. Daarnaast proberen we altijd minimaal twee kandidaten aan jullie voor te stellen, zodat je ook zelf nog kan kiezen. 

 

Hybride sales

Dat niet alleen. Wil je liever een vaste medewerker, maar vind je het ook zonde dat in tussentijd dan werk blijft liggen? Kies dan voor een combinatie tussen interim en vast. De interim professional kan in de tussentijd het openstaande werk oppakken. Daarnaast is deze salesmanager gewend om vaker te switchen, waardoor deze nog amper ingewerkt hoeft te worden. Op het moment dat jij een geschikte vaste medewerker hebt gevonden, kan die het werk van de interim professional overnemen. Zo loop jij geen omzet of potentiële klanten mis!

Wil je graag dat je nieuwe salesmanager goed wordt begeleidt, maar heb je hier zelf geen tijd voor? Ook dan kunnen we je van dienst zijn. Door onze jarenlange ervaring in de sales branche, beschikken we over genoeg expertise om jouw werknemer de kneepjes van het vak te leren. 

Met behulp van een SalesSpot interim professional zorgen wij ervoor dat jouw open plek snel en goed wordt opgevuld. Zo kun jij je bezighouden met taken die echt belangrijk voor je zijn.

  • Wil jij minder tijd kwijt zijn aan het zoeken van de juiste vervanger?
  • Je doelen blijven behalen, ook al heb je minder salesmanagers tot je beschikking?

Neem dan contact op en plan een gratis sparsessie in.

SalesSpot is

Gericht op de juiste match

Wij vinden het niet alleen belangrijk dat de interim sales professional resultaat boekt. Voor ons is het verzorgen van de juiste match net zo belangrijk:

• wat heeft de organisatie nodig?
• wie past het beste waar?
• met welke kwaliteiten en competenties is de organisatie het meest verzekerd van resultaat?

Onze interim sales professionals voelen zich (mede) verantwoordelijk van het proces tot het resultaat bereikt is. Ze overtreffen daarbij graag de verwachtingen.    

Referenties

SPOT - methode©

Situatie

Propositie

Optimalisatie

Transitie