Social selling

SEO

Bereik je klanten doormiddel van SEO

In veel gevallen is SEO het startpunt van je marketing communicatie aanpak. Daarnaast is het een belangrijk onderdeel voor het lange termijn succes van je online vindbaarheid. Wil je meer bezoekers naar je website genereren via zoekmachines, maar wil je niet adverteren? Dan is SEO de way to go voor jouw organisatie. En wij kunnen je hierbij helpen!

SEO staat voor Search Engine Optimization ofwel; zoekmachine optimalisatie. SEO is het optimaliseren van webpagina’s. Dit met als doel zo hoog mogelijk te komen in de zoekresultaten van verschillende zoekmachines. 

Om jouw bedrijf zo hoog mogelijk te laten scoren in de zoekmachines, helpen wij jou met het maken van relevante content. Voordat wij deze gaan opstellen, beginnen wij met een zoekwoorden onderzoek. Hieruit zullen de zoekwoorden komen waar jij op gevonden wilt worden en die voor jouw bedrijf van toegevoegde waarde zijn. Met behulp van deze zoekwoorden schrijven wij website teksten en blogs die jouw (potentiële) klanten ook daadwerkelijk willen lezen. 

Maar wij kijken niet alleen naar de content op je website, maar ook naar de gebruiksvriendelijkheid. Dit onderdeel speelt namelijk ook een grote rol bij je SEO-optimalisatie. Daarnaast gaan wij werken aan je autoriteit. Zorg ervoor dat zoveel mogelijk andere website, doorlinken naar die van jouw organisatie. Maar maak het je bezoekers ook mogelijk om jouw content te delen op hun eigen website of social media pagina’s.

  • Hoger in Google komen?
  • Investeren in de lange termijn?
  • Website teksten die je bezoeker ook daadwerkelijk willen lezen?

Maak snel een afspraak voor een gratis sparsessie en start met winnen.

 

SalesSpot is

Gericht op de juiste match

Wij vinden het niet alleen belangrijk dat de interim sales professional resultaat boekt. Voor ons is het verzorgen van de juiste match net zo belangrijk:

• wat heeft de organisatie nodig?
• wie past het beste waar?
• met welke kwaliteiten en competenties is de organisatie het meest verzekerd van resultaat?

Onze interim sales professionals voelen zich (mede) verantwoordelijk van het proces tot het resultaat bereikt is. Ze overtreffen daarbij graag de verwachtingen.

Referenties

SPOT - methode©

Situatie

Propositie

Optimalisatie

Transitie