Ons team

Wie zijn wij?

Steef van den Berg

Founder en Coaching

In 2013 ben ik gestart met SalesSpot. Het was midden in de crisis en ik merkte dat in elke branche er interim & flex gewerkt werd; behalve op de sales afdelingen!

Ik ben er altijd van overtuigd geweest dat om 100% resultaat te boeken met sales, je niet 40 uur in de week aanwezig hoeft te zijn. Dit is één van de belangrijkste redenen waarom SalesSpot is ontstaan. Je hebt geen overheadkosten, wij bieden veel sales ervaring, zijn flexibel, efficiënt en je krijgt veel synergievoordelen.

Nu zijn we 10 jaar verder en is SalesSpot uitgegroeid tot dé strategische sales partner die elk bedrijf kan helpen met haar sales uitdagingen. Van online sales naar offline sales, van leadgeneratie naar leads opvolging, van sales advies naar sales transformaties; SalesSpot kan het allemaal!

Ik ben er trots op dat wij nu met SalesSpot een mooi, hybride bedrijf aan het neerzetten zijn. Een waar wij met diverse medewerkers veel organisaties mogen helpen en dat we daarnaast ook nog sociale initiatieven mogen ondersteunen.

Steef van den Berg

SalesSpot is

Gericht op de juiste match

Wij vinden het niet alleen belangrijk dat de interim sales professional resultaat boekt. Voor ons is het verzorgen van de juiste match net zo belangrijk:

• wat heeft de organisatie nodig?
• wie past het beste waar?
• met welke kwaliteiten en competenties is de organisatie het meest verzekerd van resultaat?

Onze interim sales professionals voelen zich (mede) verantwoordelijk van het proces tot het resultaat bereikt is. Ze overtreffen daarbij graag de verwachtingen.

Referenties

SPOT - methode©

Situatie

Propositie

Optimalisatie

Transitie