Sales acquisitie

interessant voor alle organisaties

Nieuwe klanten werven is van levensbelang

Acquisitie is een vak

Nieuwe klanten binnenhalen is voor elke organisatie van levensbelang. Zonder nieuwe klanten realiseer je minder verkopen en dit zorgt ervoor dat de omzet niet snel toeneemt. Het is natuurlijk belangrijk gebruik te blijven maken van je netwerk, social media en marketing. Naast deze onderdelen kun je ook gebruik maken van telefonische acquisitie. Wij hebben in ons netwerk gemerkt dat veel mensen telefonische acquisitie als een moeilijk en demotiverend proces ervaren. Het plegen van cold calls ofwel koude acquisitie kost een stuk meer energie, maar kan nog steeds enorm effectief zijn. Zonde dus om dit links te laten liggen. Zo laat je namelijk toch potentiële klanten liggen.

Om ervoor te zorgen dat je zoveel mogelijk uit je telefonische acquisitie haalt, helpen wij jou verder. Ondersteund door online en offline tools kunnen wij jouw organisatie voorzien van goede leads, die uit kunnen lopen tot bezoekafspraken. Wij kunnen je ondersteunen met het plegen van telefonische acquisitie, maar wij kunnen er ook voor zorgen dat een van onze Salestoppers deze taak op zich neemt. Samen met de goede sales van jullie organisatie zijn wij een compleet salesteam met maar één doel: zoveel mogelijk relevante leads binnenhalen!

Samen bepalen we…

  • De propositie; wat straalt je merk uit?
  • Doelstellingen; wat wil je bereiken met de telefonische acquisitie?
  • De doelgroep; wie is jouw ideale klant en wie is je huidige klant?
  • Tot slot bepalen we hoe we er samen voor kunnen zorgen dat jouw telefonische acquisitie soepel en concreet verloopt.

 

SalesSpot is

acquisitie specialisten

Telefonische acquisitie is een vak, óns vak! Bij SalesSpot hebben wij acquisitie specialisten in dienst met een passie voor sales. Het zijn gemotiveerde acquisitietoppers met uitstekende communicatieve vaardigheden.

Referenties

sales transformatie
leadsopvolging
interim sales
acquisitie