Ze zeggen wel eens: “Van een bruiloft, komt een bruiloft” …. of in ons geval: “van een netwerkgesprek, komt een netwerkgesprek”.

In week 5 van onze “Nu zaaien = straks oogsten” actie met ons gratis Sales-advies, spraken wij met Martijn Schouten, eigenaar van @Afdeling Geluk BV en @de Scheidingswand®.

De week ervoor zaten wij bij Richard Todd van @Reclamestal die ons vertelde dat Martijn een fantastische #coronaproof oplossing heeft voor bedrijven en zorgverleners en dat hij graag #salesadvies wilde hebben voor zijn bedrijf De Scheidingswand.

Waar normaal ondernemers zich bij ons melden, hebben wij deze keer Martijn maar benaderd. En niet voor niks! Wat een aanknopingspunten en mogelijkheden biedt Afdeling Geluk en De Scheidingswand om in deze tijd kantoren en diverse zorgpraktijken en ziekenhuizen te ondersteunen. Regelmatig moeten we diep in onze creatieve buidel tasten om aanknopingspunten te vinden voor een commerciële aanpak in deze tijd, maar deze keer niet. Het enige waar we het over hebben gehad = Gas geven! en hoe alle potentiële klanten geholpen gaan worden. Leuk!

www.afdelinggeluk.nl | www.descheidingswand.nl | www.reclamestal.nl | www.salesspot.nl

Wil jij ook gebruik maken van onze gratis salesexpertise? Klik dan hier voor meer info en direct aanmelden of bel ons via 033-7855282.