Om jullie te kunnen ondersteunen op zowel sales als marketing gebied bestaat ons team uit verschillende specialisten. Die allemaal goed zijn in iets anders, zodat wij jou zo goed mogelijk kunnen helpen met het bereiken van je doelen en om te groeien! Maar hoe ziet het team van SalesSpot er nu eigenlijk uit? Het kan namelijk zo zijn dat je wel met ons samenwerkt, maar niet met al onze toppers in aanraking komt. De hoogste tijd om onze teamleden dus eens in het zonnetje te zetten en hun expertise een podium te geven. Met vandaag niemand minder dan Arjen van Ark. Hij houdt zich binnen SalesSpot bezig met interim sales en de begeleiding hiervan.

Arjen en SalesSpot

Sinds juli 2021 maakt Arjen deel uit van het SalesSpot team en helpt hij onze klanten om hun sales naar een hoger niveau te tillen. Van het uitbreiden van hun netwerk tot leadgeneratie en opvolging, het opzetten van campagnes en tot het coachen van commerciële talenten. Er is weinig wat deze interim salestopper niet kan! 

Arjen werkte al geruime tijd als zzp’er en interim accountmanager voordat hij zich aansloot bij het team van SalesSpot. Ons team bestaat uitsluitend uit freelancers en interimmers die allemaal hun eigen expertise hebben. Op deze manier kunnen wij onze klanten een zo breed mogelijke dienstverlening bieden en kunnen ze al hun online en offline vraagstukken neerleggen bij één partij. Sales draait namelijk niet alleen om de verkoop van een product, maar hier komt veel meer bij kijken. Het gaat veel meer om het verbinden, het kweken van vertrouwen en het bouwen van een lange termijn relatie. 

Dus veel voordelen voor bedrijven, maar ook voor interimmers zou Arjen SalesSpot aanraden. Als zzp’er bij SalesSpot ben je onderdeel van een team dat aanvoelt als collega’s. Je kan makkelijk schakelen met verschillende experts en het is natuurlijk erg gezellig. Over andere voordelen zei hij het volgende:

“Hoe mooi is het dat jij als interim sales professional de opdrachten in je schoot geworpen krijgt vanuit SalesSpot. Je hoeft dus niet per se zelf “de boer op” om je agenda te vullen. Daarnaast is het erg fijn dat je niet alleen op jezelf aangewezen bent en je een vangnet hebt met experts waarbij je diverse vraagstukken kunt neerleggen.” 

 

Resultaten waar hij trots op is🚀

In de afgelopen twee jaar dat Arjen voor SalesSpot werkte heeft hij al mooie resultaten neer weten te zetten. Zo heeft hij voor Effort IT mogen helpen bij de leadopvolging. Met als resultaat dat er 300 extra licenties zijn uitgegeven. Daarnaast heeft hij een hele leuke groep van projectmanagers mogen coachen in hun sales uitdagingen. Niet alleen wij zijn blij met Arjen, maar ook onze klanten.

Waarom kiezen voor interim sales

Kan jij wel wat sales hulp gebruiken, maar weet je niet of een interim professional de juiste keuze is voor jouw organisatie? Arjen vertelt je graag meer over de toegevoegde waarde die in een interim sales professional kan bieden aan bedrijven:

“Met een interim professional komt er een sales professional binnen met een hele bak ervaring, ervaring die direct toegepast kan worden binnen de organisatie. Er zijn dus geen lange inwerkperiodes nodig waardoor je mag verwachten dat er op relatief korte termijn het nodige neergezet kan worden.”

Veel bedrijven kiezen toch liever voor een vaste medewerker, maar voordat deze gevonden is en goed is ingewerkt ben je heel wat tijd kwijt. Dat is zonde, want zo loop je omzet mis. Om die tijd te overbruggen of het helemaal te voorkomen kan je ook kiezen voor een interim professional. Als bedrijf kun je projectmatig sales ondersteuning laten invliegen om op relatief korte termijn je sales een boost te geven. Bij een vaste aanstelling zit je gebonden aan vaste contracten en het is maar de vraag of dit het gewenste resultaat gaat opleveren. Doordat de interimperiode kort is, loop je als bedrijf dus ook een stuk minder risico!

Nog niet helemaal overtuigd en wil je meer weten over alle voordelen van interim sales voor jouw onderneming? Lees dan snel het blog wat wij hierover geschreven hebben: https://salesspot.nl/waarom-interim-sales-altijd-de-juiste-keuze-is/  of kijk op www.interim-sales.nl 

 

Arjen zoekt nog interim sales collega’s! Overweeg jij om aan de slag te gaan als interim professional, maar heb jij de stap nog niet durven te zetten? Wat houdt je tegen? Als interim sales expert kun jij namelijk echt wat teweeg brengen bij bedrijven. Op een korte termijn kun jij veel impact creëren. Hoe mooi is het om met je eigen ervaring en kennis, veel verschillende bedrijven te kunnen helpen met hun sales uitdagingen? En saai, dat is het nooit! Wil jij ook aan de slag als interim professional? Laat dan een berichtje achter en wie weet werk jij straks wel samen met Arjen! Meer weten? Even bellen kan natuurlijk ook altijd!

📞 0342 – 436055

💻 www.interim-sales.nl