In twee jaar tijd een Salesforce Gold Partner met 20 crew members!

SalesSpot werkt voor een breed scala aan B2B bedrijven om hen met hun salesprocessen te ondersteunen. Vaak doen we vergelijkbare werkzaamheden voor klanten, maar toch is iedere klant weer uniek. Dat maakt ons vak ook zo mooi. Om jullie een inkijkje te geven in verschillende samenwerkingen en onze werkwijze, delen wij regelmatig een klantcase. Want wist jij dat een van onze klanten in twee jaar tijd is uitgegroeid naar een Salesforce Consulting Partner met Gold Status? Iwan Burgos co-founder van 2ManyDigits vertelt er meer over!

 

2Manydigits

2ManyDigits is een onafhankelijke boutique die gespecialiseerd is in het implementeren, innoveren en excelleren met Salesforce CRM software. In 2020 is 2ManyDigits begonnen en in twee jaar zijn ze uitgegroeid naar een Salesforce Consulting Partner met Gold Status met inmiddels 20 (!) crew members. Zij staan allemaal te popelen om klanten te helpen met het maximale uit hun Salesforce licentie te halen. 2ManyDigits laat technologie werken met jouw mensen, voor jouw klanten op weg naar jouw ambities. Zij zijn jouw Salesforce-crew!

 

Waar wilde jullie in groeien?

Een samenwerking met SalesSpot ga je aan omdat je wilt groeien, je loopt vast en kan wel wat ondersteuning gebruiken. Zo ook 2ManyDigits. Iwan omschreef het als volgt:

“Alle vier de oprichters van 2ManyDigits komen uit het werkveld met weinig tot geen saleservaring. We wisten dat we direct hulp nodig hadden om een goede sales strategie neer te zetten en om ons te adviseren in de lopende salestrajecten. Daarvoor zijn we met SalesSpot in zee gegaan.”

 

2ManyDigits en SalesSpot

De reden om een samenwerking met SalesSpot aan te gaan was al snel duidelijk. Maar toch blijven we altijd benieuwd hoe onze klanten bij ons zijn gekomen. Zo ook bij 2ManyDigits! In het begin van 2020 hadden wij onze ‘zaaien en oogsten’ actie. Hier gaven wij bedrijven een gratis consult en hielpen wij hun met hun sales vraagstukken. En zo ook 2ManyDigits! Iwan vertelt:

“Dankzij een gratis consult hebben we kunnen toetsen of er een match was tussen SalesSpot en 2ManyDigits. Deze bleek er te zijn en daarom hebben we het partnership voortgezet.”

Hoe die partnership eruit ziet, dat lees je straks 🙂

 

 

 

2ManyDigits

Aan de slag

Tijdens het gratis consult werd al snel duidelijk waarom 2ManyDigits bij ons was gekomen voor Sales hulp. Maar nu was het dan toch echt tijd om te laten zien waar wij toe in staat zijn!

De verwachtingen omschreef de heer Burgos als volgt:

“Onze verwachting was dat we Day-to-day coaching zouden krijgen om hoofdzaken van bijzaken te kunnen onderscheiden en als stok achter de deur om met sales aan de gang te gaan ipv inhoudelijk werk. Daarnaast wilde we een heldere sales strategie ontwikkelen voor de komende 1 á 2 jaar.”

2ManyDigits had nog helemaal niets op het gebied van sales structureel ingericht. Hierdoor zijn er meerdere zaken geïmplementeerd, zodat we succesvol aan de slag konden gaan. We zijn gaan kijken wat de meeste prioriteit had voor 2ManyDigits en hier zijn we als eerste mee aan de slag gegaan. Uiteindelijk hebben wij een hybride aanpak voor sales op poten gezet. (meer lezen over onze hybride aanpak? Lees dat hier!)

Om de doelen van 2ManyDigits te bereiken helpen wij hen door middel van het opstellen van een sales strategie, online presence en coaching!

 

De resultaten🚀

Het is altijd leuk om mooie resultaten te zien als je ergens hard voor hebt gewerkt. Zo ook bij 2ManyDigits! 2ManyDigits was startende, wilde groeien en wilde een naam worden op de markt waarin zij zich bevinden. Met behulp van SalesSpot is dit gelukt! Samen hebben wij het voor elkaar gekregen dat er een heldere strategie is ontstaan. Niet alleen dit: maar wij hebben ook verschillende tools geïmplementeerd om deze strategie te kunnen realiseren! Met als resultaat dat 2ManyDigits helemaal is uitverkocht!

Niet alleen 2ManyDigits maar ook wij zijn trots op dit resultaat!

 

Wat heeft de samenwerking gebracht?

Sinds het begin van 2ManyDigits, in 2020, werken wij al met ze samen. De strategie die geformuleerd was en de tools die deze strategie moesten realiseren waren zo duidelijk en zo succesvol, dat 2ManyDigits helemaal is uitverkocht.

Omdat het zo succesvol is en goed loopt hebben ze onze hulp nu even niet meer nodig en is onze samenwerking on hold gezet. 

Over de samenwerking zelf omschreef Iwan het volgende:

“Wij zijn zeer tevreden en de samenwerking is altijd als zeer prettig, open en praktisch ervaren. Dus geen wollige rapporten, maar concrete adviezen waarmee we gelijk aan de slag konden!”

Herken jij deze situatie en kun jij ook wel wat sales hulp gebruiken? Wij helpen je graag verder! Schrijf je nu nog in voor onze Salesboost en wie weet heb jij over 2 jaar ook zulke verpletterende resultaten als 2ManyDigits!