Niet alleen met een nieuwe website is SalesSpot aan de weg aan het timmeren….

Om de zichtbaarheid, naamsbekendheid van SalesSpot, maar vooral omdat we de prettige samenwerking verder vorm willen geven, hebben we besloten om Business Club Sparta Nijkerk te gaan ondersteunen.

Met dit sponsorschap krijgen wij toegang tot een groot netwerk aan ondernemende MKB-bedrijven met een voorliefde voor sport en zakendoen met gelijkgestemden. Maar vooral biedt het ons de mogelijkheid Sparta Nijkerk op commercieel vlak verder te professionaliseren en te laten groeien.

Nico Fiegen, Voorzitter BusinessClub Sparta Nijkerk vertelt: ‘In de laatste 2 jaar heeft de Stichting Business Club Sparta Nijkerk nauw samengewerkt met SalesSpot. Wij durven te zeggen dat de aanwas van nieuwe leden er mede (en misschien wel vooral) door toedoen van SalesSpot heeft toe bijgedragen dat Business Club Sparta Nijkerk nog nooit zo groot is geweest als nu. Inmiddels gaat de samenwerking veel verder dan onze sales en acquisitie. Zoals het in de sport hoort: wij vormen een hecht team!!’

Blije gezichten tijdens het heuglijke tekenmoment van de sponsorovereenkomst met heren Rijk Veer en Nico Fiegen van Business Club Sparta Nijkerk.  Binnenkort volgt een foto van het SalesSpot reclamebord op Sportpark de Ebbenhorst.