Bericht van de week, week 38

Teamlid Demi Houtveen in de spotlight

Vandaag in de spotlight: Demi Houtveen! Sinds juni 2021 werk ik voor SalesSpot als content marketeer. Ik was op zoek naar een partner waar ik mijzelf verder kon ontwikkelen in mijn vakgebied en waar ik nog steeds van mijn vrijheid kon genieten.

Sinds kleins af aan vind ik het al leuk om teksten te schrijven, maar niet zomaar teksten. Teksten die boeien en teksten die mensen graag willen lezen. Daarnaast ben ik opgegroeid met social media en deze platformen hebben mij altijd geïnteresseerd. Bij SalesSpot kan ik mij dus ook bezighouden met deze werkzaamheden. En dat voor verschillende opdrachtgevers.

Wat ik zo fijn vind aan het werken voor SalesSpot, is dat je met een team van verschillende professionals werkt. We werken samen voor deze opdrachtgevers, maar hebben wel elk onze eigen expertise. Zo blijf je ook andere dingen leren. 🚀