Sales ondersteuning en support

Sales trainingen

Blijf jezelf ontwikkelen met trainingen

Jezelf blijven ontwikkelen is belangrijk. Hetzelfde geldt voor het leren van nieuwe technieken en werkzaamheden. Daarom bieden wij sales trainingen aan die ervoor zorgen dat jouw werknemers of misschien jijzelf wel op de hoogte blijft van de laatste sales trends. 

 

Onze trainingen

Tijdens onze trainingen willen wij zorgen voor het ‘oh ja’ momentje, het herken moment. Wij geloven ook niet in een eenmalig training, maar zien veel meer in terugkerende trainingen waarin we onderwerpen herhalen. Als je een SalesSpot sales training volgt, heb je altijd een vervolgtraining of een terugkomdag. Tijdens de eerste training zullen we ingaan op verschillende onderwerpen, vooral theoretisch. Bij de tweede training is het tijd om dit toe te passen in de praktijk. Tijdens de terugkomdag bespreken we hoe het gaat en of er nog ergens wordt vast gelopen. De punten die hier naar voren komen zorgen voor de input voor vervolgtrainingen. 

Onze aanpak zorgt ervoor dat de stof beter en langer blijft hangen. Wij doen geen hele trainingsdagen, maar verdelen het in kleinere stukjes. Voor ons allebei een win-win situatie! Wij kunnen vaker langskomen om onze kennis te delen en bij jullie of je werknemers zakt de stof minder snel weg. 

Wij hebben al een aantal trainingen mogen geven, hieronder zullen twee cases worden toegelicht.

 

Digitale stad

Voor de Digitale stad hebben wij een training commercieel telefoneren verzorgd. Wij zijn begonnen met een inventarisatie ochtend. Dit hield in dat wij 1 op 1 gesprekken met de individuen hebben gehouden. Hieruit kwam naar voren met welke werkzaamheden de werknemers vastliepen en waar nog ruimte was voor ontwikkeling. Op basis van deze gesprekken hebben wij twee trainingen geschreven. Tijdens de eerste training hebben wij de basis uitgelegd. Vervolgens hebben wij de werknemers in het diepe gegooid en zijn ze aan de slag gegaan met de opgedane kennis. Dit hebben ze gedaan tot het tijd was voor de tweede training.

Tijdens de tweede training hebben we samen teruggekeken op de afgelopen periode en hoe dit was gegaan. De werknemers gaven aan waar ze vastliepen en wat ze lastig vonden. Deze onderwerpen hebben we samen besproken, zodat ze in het vervolg zelfverzekerder en efficiënter de klanten te woord kunnen staan aan de telefoon. 

 

ABELtalent

Voor ABELtalent hebben wij ook trainingen gegeven. Hierbij hebben wij ons gefocust op de nieuwe werknemers. Wij spijkerden ze kennis bij die ze nodig hebben om hun taken zo goed mogelijk te volbrengen. Ook dit deden wij meerdere keren, zodat de kennis goed blijft hangen en de werknemers de beste versie van henzelf kunnen zijn. 

De SalesSpot trainingen maken wij zelf. Samen met jou bepalen we de onderwerpen die we aan de cursisten gaan voorschotelen en de frequentie waarop dit gebeurd.

  • Jezelf blijven uitdagen en ontwikkelen?
  • Jouw medewerkers voorzien van sales training?
  • Een training die is gemaakt op basis van jouw organisatie en vraagstukken?

Maak snel een afspraak en samen maken we een training die echt van toegevoegde waarde is.

SalesSpot is

Gericht op de juiste match

Wij vinden het niet alleen belangrijk dat de interim sales professional resultaat boekt. Voor ons is het verzorgen van de juiste match net zo belangrijk:

• wat heeft de organisatie nodig?
• wie past het beste waar?
• met welke kwaliteiten en competenties is de organisatie het meest verzekerd van resultaat?

Onze interim sales professionals voelen zich (mede) verantwoordelijk van het proces tot het resultaat bereikt is. Ze overtreffen daarbij graag de verwachtingen.

Referenties

SPOT - methode©

Situatie

Propositie

Optimalisatie

Transitie